Welkom bij Lovely Baby Pics!
Lovely Baby Pics biedt gepersonaliseerde newborn en zwangerschapsportretten: een sessie gepland en gestyled rondom het vastleggen van je prachtige ‘BUMP’ oftewel bolle buik en jouw nieuwe wondertje!
Ben je een ‘Mommy to be’ en wil je graag onvergetelijk prachtige en ‘Lovely’ pictures voor jezelf, je newborn (en gezin)? Zoek dan niet verder, je bent hier aan het juiste adres!

 

Fotograaf Newborn en Zwangerschap fotoshoot Almere

~

Mijn naam is Kimberly en ik ben de eigenaresse en fotografe achter Lovely Baby Pics. Samen met mijn partner en dochter woon ik in Almere.
In september 2016 stond mijn wereld op zijn kop! Ik werd moeder! Wauw, hoe kan het waar zijn? Zo een klein onschuldig pareltje, genaamd Jazlyn Rose en ze is helemaal van ons.
Al snel wakkerde dit nieuwe leven een verborgen passie in mij aan en je raad vast al wat dit is. Juist ja, de passie voor Fotografie! Na een nare en gecompliceerde start met zwangerschappen bracht de geboorte van mijn dochter intense gevoelens van vreugde met zich mee en raakte ik geïnspireerd ieder moment van haar vast te leggen om deze een leven lang te koesteren en herinneren.
In het dagelijks leven help ik mensen graag en wil ik ze een goed gevoel over zichzelf geven. Of ik nu op het podium in de sportschool groepslessen sta te geven, mensen in de sportschool begeleid hun doelen te behalen of voor jou mooie plaatjes schiet. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ik maak een ander graag blij en gelukkig met wat ik te bieden heb.
Al snel begon ik mij dan ook te verdiepen in het vak van de fotografie, las ik meerdere boeken en volgde ik cursussen. En voor ik het wist was Lovely Baby Pics geboren!
Uit eigen ervaring weet ik nu hoe snel deze tedere en hart versmeltende momenten aan je voorbij vliegen. Voor je het weet liggen ze te brabbelen, maken ze de eerste kruipbewegingen en lijkt de tijd dat je baby een newborn was alweer een eeuwigheid geleden.
Daarom deel ik nu graag mijn liefde voor deze piepkleine mensjes met een ieder en leg ik voor jou de meest waardevolle en nog oh zo prille momenten vast!
Mijn stijl gaat met name uit naar neutrale kleuren en zachte kleurtinten. Daarbij vind ik het vastleggen van de emotionele connectie tussen mama/papa en baby belangrijk. Ook wordt mijn hart warm bij het documenteren van de juist ongeplande momentjes zoals een gaapje of lachje. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om meer van mijn werk te zien!
Ik wil mij binnen de fotografie ontwikkelen en ontplooien tot een top fotograaf. In de nabije toekomst wil ik dan ook meerdere (specialisatie) cursussen volgen om het beste uit mijzelf te halen. Graag neem ik je mee op mijn ontdekkingsreis waarin ik mij ontpop tot een steeds betere fotograaf! (In mijn ogen ben je nooit uitgeleerd. You can always evolve in to a better you!)
~

Mijn naam is kirsty Dussel, 37 jaar en in februari 2017 moeder geworden van een zoontje Jazz Gian-Luca.
Al 21 jaar werk ik met veel liefde en passie als kraamverzorgster en heb ik heel veel mooie en onvergetelijke momenten meegemaakt en mogen vastleggen. De laatste 10 jaar richt ik mij voornamelijk op de bevalling, waar ik de foto’s ook maak. Foto’s die ouders eigenlijk in het begin niet willen hebben, maar waar ze achteraf zo blij mee zijn.
Mijn wereld stond zelf op z’n kop toen ik in verwachting raakte en mijn zoontje werd geboren. Alle momenten, leuk of niet leuk, resulteerden erin dat ik in een jaar tijd wel 25000 foto’s had gemaakt.
In de kraamweek die ik verzorgde bij Kimberly deelde ik mijn foto momenten. Je kijkt naar andere dingen dan dat ouders kijken en dat maakt dat je die momenten ook vastlegt.
Kimberly en ik gingen de passie delen van de leuke newborn fotoshoots. De grappige pakjes en houdingen die je met een baby kan maken blijven zo schattig en leuk.
Samen maken we een herinnering om nooit meer te vergeten.
~
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je ook graag mooie plaatjes maken? Boek nu dan meteen jouw lovely shoot en geniet van de gelimiteerde welkomst prijzen!
We kijken ernaar uit je te ontmoeten!