Wat gebeurt er als ik een sessie met Kimberly boek?
Capturing the LOVELY beginnings of life…
Met dit idee in gedachten starten we het newborn proces.
Voordat we plaatjes gaan schieten vind ik het belangrijk om een plan te bedenken voor hoe je deze portretten uiteindelijk in je huis wilt tonen. Het ontwerpen van een plan voor de fotosessie creëert magie en resulteert in een sessie die zorgvuldig inspeelt op jouw verwachtingen en wensen. Zo kan ik op de best mogelijke manier jouw eind-doel bereiken en je plaatjes laten zien waar je trots op bent.
Het newborn proces bestaat uit de volgende onderdelen:
Pre consultatie sessie
De Fotosessie
Portret selectie afspraak
Levering
De 4 stappen in het Newbornproces…

 

Pre consultatie sessie

Met welk uiteindelijk resultaat schieten we plaatjes en hoe plannen we deze in?
Ik vind het belangrijk om eerst jouw doelen voor de sessie te bespreken.
Van kledingkeuze, tot hoe je de portretten in huis wilt tonen, kleur stijlen, het gevoel en de uitstraling, de pre consultatie sessie beantwoordt AL je vragen en helpt mij je familie beter te leren kennen. Jouw fotosessie is niet zomaar op het moment in elkaar gezet maar wordt zorgvuldig gepland en gestyled. Na de consultatie ontvang je van mij een digitaal welkomst boekje. Hierin vind je nog een keer uitgebreid en specifiek alle informatie m.b.t. de fotosessie en hoe jij je hier zo goed mogelijk op kunt voorbereiden.  
Pre consultatie sessies vinden telefonisch of persoonlijk plaats.
Prachtige plaatjes beginnen bij een goede band met elkaar!

 

De foto sessie

Voor de newborn sessie kom ik bij jullie op locatie om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken, lekker in het comfort van de eigen vertrouwde omgeving! Voor de sessie zal ik ongeveer 2 tot 3 uur bij jullie aanwezig zijn. In huis zoeken we naar een ideaal plekje voor de sessie waar ik gebruik kan maken van mooi natuurlijk daglicht. Over leuke outfitjes, props en accessoires hoef je je geen zorgen te maken, deze neem ik uiteraard afgestemd op jouw wensen mee.
Veiligheid staat uiteraard voorop en daarom werk ik graag samen met een assistent. Dit is Kirsty, de dame die mijn kraamweek heeft verzorgd en waarmee ik nu inmiddels een jaar verder een waardevolle band mee heb opgebouwd. En wie weet er nu beter om te gaan met pasgeboren baby’s? Ik kan je verzekeren dat jullie pareltje in goede handen is!

 

De selectie en bestel afspraak

Na de fotosessie bekijk ik alle foto’s grondig en selecteer ik de beste en mooiste plaatjes voor je uit (40 – 80 stuks). Deze zal ik dan persoonlijk en op afspraak aan je tonen. Een aantal foto’s hiervan zijn deels of al volledig bewerkt om je een zo goed mogelijk beeld te geven van het eindresultaat. Hier kun je dan zelf de beste, mooiste en leukste 10 foto’s uit kiezen en eventueel extra foto’s bij bestellen. Na de keuzes zal ik alle gekozen foto’s een eindbewerking geven en deze per mail aan je opsturen.

 

Levering

De foto’s die je na selectie ontvangt zijn nabewerkt en in hoge resolutie digitale fotobestanden geschikt voor mooie afdrukken en wand portretten. Deze verstuur ik via wetransfer per e-mail toe zodat je zelf kunt bepalen wat je met de bestanden doet. De foto bestanden die je van mij ontvangt zijn vrij van mijn logo. Wil je meer dan 10 fotobestanden ontvangen, dan kun je deze uiteraard altijd bij bestellen!