Voorwaarden

Algemeen

De genoemde prijzen per fotosessie zijn gelimiteerde welkomstprijzen. De genoemde welkomstprijzen zijn tijdelijk en kunnen op ieder moment verhoogd worden. Je bent pas verzekerd van een sessie voor deze prijzen wanneer je een sessie boekt en deze schriftelijk per email door mij is bevestigd. Genoemde prijzen zijn bij iedere fotosessie inclusief het creatieve talent van de fotograaf, het communiceren en plannen van jouw sessie,  de fotosessie zelf, 10 digitale fotobestanden en de nabewerking hiervan om de kunst te creëren waar je mij voor geboekt hebt.

 

Levering fotobestanden

Lovely Baby Pics selecteert voor jou nauwkeurig de beste foto’s (40 – 80 stuks) en geeft jou dan de mogelijkheid om hier de beste plaatjes uit te kiezen. Iedere foto wordt individueel voor je nabewerkt waarna je de digitale fotobestanden vervolgens in hoge resolutie per e-mail krijgt opgestuurd. Zo kun je zelf bepalen of je de fotobestanden laat afdrukken in een album of er bijvoorbeeld een prachtig canvas van in de woonkamer ophangt. De bestanden die je van mij ontvangt zijn vrij van mijn logo. Je ontvangt de fotobestanden binnen 2 tot 3 weken na de fotosessie, mits de betaling is voldaan.
Meer foto’s bestellen kan altijd. Bij de prijzen vind je een overzicht van de tarieven voor extra foto’s. Je kunt foto’s tot 6 maanden na de fotosessie bijbestellen. Het is niet mogelijk om de RAW bestanden (nog onbewerkte) fotobestanden te ontvangen.

 

Betaling

Je kunt zowel per bankoverschrijving of contant betalen. Betalingen per bankoverschrijving dienen binnen 7 dagen na het doen van de foto sessie voldaan te zijn. Je ontvangt binnen 24 uur na de foto sessie een factuur per e-mail. Levering van de fotobestanden geschiedt pas indien de betaling correct is ontvangen.
Contante betalingen dienen gepast en bij aanvang van de fotosessie voldaan te worden.
Betalingen kunnen niet gerestitueerd worden.

 

Auteursrecht

Lovely Baby Pics behoudt zich het uitdrukkelijke recht voor om ongelimiteerd, in ieder gewenste vorm, gebruik te maken van het door haar vervaardigd fotografisch werk voor zowel promotie, publicatie, productie, copyright en haar eigen portfolio.

Lovely Baby Pics behoudt zich te allen tijden het recht, zonder notificatie, gebruik te maken van de gemaakte foto’s om deze te gebruiken ter promotie op haar website of andere vormen van social media zoals instagram, facebook en pinterest.

Het kopiëren, scannen of her produceren van de foto’s vervaardigd door Lovely Baby Pics is verboden. Ook het maken van printscreens van foto’s op de website of enige andere vorm op het internet is niet toegestaan. Wanneer je wenst foto’s op het internet te plaatsen dienen deze voorzien te zijn van mijn logo. Ook het maken van foto’s met bijvoorbeeld een mobiele telefoon tijdens de sessie is niet toegestaan.

 

Annulering / data wijziging

Soms gebeurt het leven en worden we wel eens ziek of doen andere onverwachte gebeurtenissen zich op de meest ongelegen momenten voor. Hoewel hier uiteraard al het begrip voor is, is het van belang dat je probeert om dit minimaal 48 uur voor de geplande sessie aan te geven. Geef mij een belletje en dan plan ik voor jouw met alle genoegen op de dichtstbijzijnde mogelijke beschikbaarheid een nieuwe fotosessie in!

In geval van vroeggeboorte wordt aan de hand van de tijd waarin je baby is geboren en de ontwikkelingen die hij of zij maakt een datum ingepland. In dit geval kan worden afgeweken van de reguliere richtdata voor een newborn sessie.

Hoewel we natuurlijk liever niet van het ergste geval uitgaan kan het toch zo zijn dat een zwangerschap naar afloopt en vroegtijdig beëindigt. In dit geval krijg je uiteraard het deel van de fotosessie dat je al vergoedt hebt terug.

 

Apparatuur en Foto’s

In geval van een defect aan mijn apparatuur (camera of lenzen) heb je recht op een nieuwe fotosessie. Dit geld alleen voor fouten die invloed hebben op de kwaliteit van de foto’s. Zaken als de setting, kleurtonen, styling, look of feel vallen hier niet onder.

 

Reiskosten

Voor boekingen buiten Almere wordt een vergoeding van 0,19 cent per km berekend vanaf postcode 1333 in Almere.

~

Bij het boeken van Lovely Baby Pics ga je akkoord met deze voorwaarden.

Fotosessie boeken