Lovely Bump
Laat onvergetelijke momenten als deze niet als een vage herinnering aan je voorbij vliegen. Leg ze puur vast in de schoonheid zoals je bent, zodat je er voor altijd van kunt blijven genieten.

Wat is de beste tijd voor een zwangerschapsshoot?

Ik fotografeer jou en je mooie bump graag tussen de 28ste en 34ste zwangerschapsweek. In deze periode is je buik goed zichtbaar, heb je over het algemeen geen last meer, of het minste last van alle oh zo fijne zwangerschapskwaaltjes en kun je nog net soepel bewegen zonder er meteen als een waggelende bolle pinguïn uit te zien. Haha althans, zo zag ik er voor mijn gevoel in ieder geval uit aan het eind! Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer 1 uur.

~

Maak je fotosessie uniek met een bad fotosessie!

Heb je een mooi bad of heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een mooi bad, dan is een badshoot een unieke en leuke aanrader! Het warme water houdt mama lekker warm, relaxt en comfortabel! Een badshoot duurt ongeveer 30 tot 45 min. Wil je graag beide shoots doen? Informeer hier dan naar de mogelijkheden. De spullen zoals decoratie etc. voor de fotosessie worden door mij verzorgd.

~
→Klik hier en boek nu jouw zwangerschapssessie←

~
Van Bump to Baby

Interesse in zowel een Newborn- als zwangerschapsessie?
Kies dan voor de Bump to Baby combinatie fotosessie!

klik hier voor een overzicht van alle investeringen